Ondersteuning

Open Banking

  • Bij Belfius vinden we dat een bank elke dag moet innoveren. Open Banking is dus een evidentie. Het laat ons toe met nieuwe ideeën te experimenteren en onze klanten een optimale service te bieden. We willen dit platform dan ook beschikbaar maken voor financiële professionals, IT-bedrijven en zelfstandige ontwikkelaars om zo de juiste omstandigheden te creëren voor efficiënte en perfect beveiligde Open Banking.

  • Onze API-portaalsite moet de samenwerking tussen derden bevorderen. Hij is daarom zo ontworpen dat u meteen alle informatie hebt die nodig is om digitale applicaties te ontwikkelen die gebruik maken van onze API's en u onze gegevens makkelijk in uw applicatie kan uitproberen.

  • We willen voortdurend nieuwe functies en nieuwe diensten aan onze ontwikkelingsportaalsite toevoegen en u blijven inspireren met krachtige tools die u helpen mooie applicaties te bedenken. Bezoek regelmatig onze API Marketplace en maak zo kennis met de API's die er nu al zijn en ook met die welke er in de toekomst nog zullen komen.

  • In het onderdeel API Marketplace tonen wij u de diverse beschikbare API's. Dit onderdeel krijgt geregeld een update.

  • Surf naar onze pagina API Marketplace voor een overzicht van al onze API's. Vraag vervolgens uw Token aan op de Contact pagina.

  • In de huidige versie van de portaalsite hebt u toegang tot voorbeeldgegevens via onze Sandbox.

PSD2

Contact opnemen

Wil u ons graag contacteren? Stuur gerust een bericht.

Bericht versturen